Dopis od lady Evelyn
Ach sire Richmonde, má lásko věčná
každá sekunda bez Vás zdá se nekonečná
a chvíle s Vámi zas příliš krátké...
mosty času se zdají být vratké
tak stále doufám, v setkání naše
až poprvé Vám do očí pohlédnu plaše
s přáním, ať to trvá věčně...
Komentáře (0)