Anotace: ...
taky přeji hodně úspěchů při psaní i v životě! :)
a zrovna včera mne napadlo taky ..že něčí srdce je jak kamen..
04.01.2013 00:54:01 | blue
takže lola působivá ? :-) na začátek celkem působivé dílo tak jen tak dál,docela obdivuji krátké básně protože pro mě napsat něco krátkého je pocit vykrvácení :-) tak ať se ti v psaní daří!
29.12.2012 20:32:01 | xoxoxo