Nechci někomu se vrtat v soukromí, ale ta smrt milované je asi jen metafora z Tvé lásky k milované a nebo Ti milá odešla do nebe ? Vítr mne docela zaujal, jen se chci dopátrat, zda-li dotyčná žije nebo je pouhou iluzí ? Děkuji za odpoveď, čáryfuk.
31.12.2012 18:51:31 | čáryfuk
Dotyčná stále žije. Ačkoliv by bylo poetičtější kdyby ne, tak je pořád mezi námi a ta báseň byla adresována přímo jí.
02.01.2013 01:02:53 | Ičnisan