Sluníčko
Anotace: Chyť se své Hvězdy
Kam schovalo se sluníčko
sluníčko to zářící.
Ztratilo se v pocitech
se smutkem se mísící.
V jednu chvíli vysvintne,
opět v plné kráse.
Jak když víla procitne,
oslepen jsem zase.
Těžko na něj nemyslet,
když tak krásně hřeje.
Vydat se a doletět,
stále je naděje...
Přečteno 542x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Radhuza, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)