..vždycky jsem byla a budu
svázaná očekáváním
napnutá dychtivostí
až mě vymaluješ barvami
co mě naplní
každý tah tvého štětce
každé mávnutí ruky
zanechává stopu
plníš zákoutí mé duše
barvami co tu ve mně
promítají na bílé plátno
mého já
jsem část obrazů tvé mysli
vždycky jsem byla a budu