Anotace: :)
Šla bych až na kraj světa,
abych znova pohlédla do tvých očí.
Co, na kraj světa? Šla bych ještě dál.
Probděla bych všechny života noci
jen, aby zjevil se můj král.
Dala bych ruku do ohně,
abych mohla pohladit tvé vlasy.
Co, ruku? Celé tělo dala bych plamenům.
Abych pohlédla do tváře plné krásy
život vdechla bych zemským kamenům.
Jen jednou zřít tě, byť z dálky a letmo
a pak zas kráčet dál.
Jen jednou moci na chvíli krátce vzlétnout.
Kéž i ty by sis tohle přál...