Jsi na dosah ruky
Anotace: Pro jednoho člověka...
Jsi na dosah ruky
ne však mé
poslouchám své kroky
poslouchám,zní jako tvé
Láká mě tvůj úsměv
tvoje tvář
vzpomínám jak za tvými zády odráží se můj dech
dech osoby kterou neznáš
Jak tě vidím
vpíjím se do tvých očí
jak se však strašně stydím
můj pohled po chvíli na podlahu se stočí
Sice jsem zatím nikdy necítila tvou vůni
ale už těď jsem do ní zamilovaná
a taky nemůžu zapomenout,kvůli
možnosti být s tebou v mém světě vdaná
Komentáře (0)