Pro tebe
Má láska
Co je vlastně slovo láska?
Pro představu jsi to ty.
Jsi má růže, jsi má kráska
na kterou neumím být zlý.
Okvětní lístek z květiny
upadá během vteřiny,
ale láska má neupadá nikam
jen pro tebe žiju a dýchám.
Lásku kterou tobě dávám
zpět v žádném případě neočekávám.
Miluji tě takovou jaká jsi
a nechci žádne záměny.
Chci tebe, protože jsi jiná.
Chci tebe, protože jsi příčina,
že jsem tvého srdce otrok pouhý
a chci uskutečnit vše tvé skryté touhy.
Budu klidně šašek pokud budeš chtít
a udělám vše abych tě rozveselil.
Budu čímkoli si budeš přát.
Dovol mi tě milovat!
Na věky věků a možná i déle
budu básnit o tvém krásnem těle.
Miluji tě nejen srdcem, ale i očima.
Snědl bych tě láskou, kdybys byla má svačina.
Komentáře (2)
Komentujících (2)