v úzkém řádku
.
kam že jdu
za někým
pro co si
odkud že
odnesu
co si dám
pro něco
za kolik
na věky
ať nejsem já sama
ty nejsi
sám
nebo že
jako jen
pro chvíli určitou
pohled co dokážeš
jenom ty dát
naději
úsměvy
přísliby něžností
pouhý fakt
že mě maš
nade vše rád
kdo ví proč
dějí se
zázraky potají
ač jiní doufají
za vámi stojí
kouzlo je políbit
pod třešní
v rozpuku
na sněhu
nad hlavou
střechu mít z chvojí
dovolím
rukám tvým
tisíce doteků
po cestě po vlasech
po celém těle
dotkni se
zůstaň mi
vnoř se a prolínej
odnes mě v náručí
do postele
nalaď a rezonuj
rozechvěj struny
dovol mi nejvyšší tóninu hrát
podrž jí
polaskej
naslouchej co bych si
od tebe
citlivě
mohla jen přát
Přečteno 424x
Tipy 6
Poslední tipující: poeta, kudlankaW, Aťan, Petbab
Komentáře (4)
Komentujících (3)