Řeka myšlenek
Mezi prsty, mezi řádky
proudí řeka pocitů.
Ta do hlavy slila zmatky,
a otázku: proč nejsi tu.
Řeka hučí jako divá,
mísí v hlavě pocity.
Prsty píší, co se skrývá
v hlavě: proč tu nejsi Ty.
Zazní přání mezi řádky,
přání krásných pocitů,
aby řeka spláchla zmatky,
a já věděla,že jsi tu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)