Jedna noc v odpoledni světa
Anotace: Možná se mi zdáš...
Chtěl bych s tebou zažít aspoň jednu noc v odpoledni světa
Chtěl bych s tebou jít noční ulicí do ztracena
A vrátit se až k ránu, až slunce vyjde nad tvým domem
A vrátit se až k ránu s duševním nepokojem
Možná je to kouzlem jedné noci v odpoledni světa
Že chcem spolu jít noční ulicí do ztracena
A potom spolu někde nejlépe po večeru
Vypustit své snové duše potichu do éteru
Možná se mi zdáš...
Možná se mi zdáš...
Možná se mi zdáš...
...anebo to bude napořád!
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)