V pekle nebo nebi?
Anotace: Kde se setkám s tímhle člověkem? a setkám se s ní vůbec někdy??
Tvoje fotka
na stole mi leží
třeba se s tebou někdy potkám
tomu však věřím jen stěží
Ráda bych uvěřila,že jednou
uvidím tě zase
jenže nejsem vědmou
a neumím cestovat v čase
Jednou spolu však
něco podnikneme
až uvidím na nebi mrak
je to znamení
a pak navždy ostatním unikneme
Komentáře (1)
Komentujících (1)