Svítání (Modré blues)
Anotace: ...to je tak, když láska odejde hned ráno :)
Pomalu se rozední
Jen ve mě ještě
Je tma
Než přijdou deště.
V dáli velké čekání
Na ranní svítání
A pak
V své mysli tápání.
Za ranního svítání
Dávno odjel Velký vůz
A zní
Do rozbřesku modré blues ...
Stojím na té ulici
A dál se mi slzy řinou
Ráno
Za mou krásnou Kateřinou ...
Přečteno 519x
Tipy 2
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (2)
Komentujících (2)