Anotace: ...
prázdna rukaje predzvesťopustenia
prázdne poličkyuž zapadli prachoma to som eštenestihla vyčistiť srdce
bolí to ku*evskyaj napriek tomu mám pocitže ti je to jedno
ja strácam zmysel nása ty nevnímaš
je to ťažké
opustiť
pro někoho je to bohužel ku...lehké...
04.02.2013 23:56:53 | enigman
to je..
15.01.2013 17:28:10 | chci_uverit
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?