Na střeše
Anotace: mám tě moc rád:-)
víš, že já jen jednu miluji,
skrývá se v mém srdci,
střeží mé city,
střeží mou duši,
...
po nocích oblohou,
tancuji po střechách,
a kochám se temnotou,
prosvícenou ve střípkách,
...
sedím a šeptám si v duchu,
Tvé jméno...Lele?...nebo Florentina?
jsem tebou opilý:-)
i když rýny nejsou plny vína
...
...ticho
...jen listí hraje tvoji píseň
...ticho
...a to mi stačí
...ty jsi se mnou,
...tady, v srdci
Komentáře (0)