Setkání
Anotace: Bez rýmů, bez hlavy a paty.
Dva stíny co bloudily světem, každý jinde, každý sám.
Tak šedé a prázdné.
Bloudily celé dny a celé roky, bez cíle, jen s touhou.
Toužily nalézt světlo, záblesk hvězdy jasné.
Na pokraji sil, kdy vše zdálo se být marné, cesty se jim střetly.
Jen stály a hleděly, že patří k sobě věděly.
Ve chvíli kdy se jejich šedá, chladná těla dotkla, svět polila zář.
Teplo pronikající až do morku jejich stinných těl, tohle jejich život chtěl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)