Ano, souhlasím, že to má skutečně kouzlo. Ta první sloka je moc pěkná, ty další dvě by potřebovaly upravit rytmus, aby ty rýmy měly stejný počet slabik. Pak by byla lehoučká a hravá jako ta vločka. Ale i tak se mi líbila.
06.02.2014 21:52:37 | danaska