Ač slepý, vidím tě.
Anotace: Jedna mini, když jsem na ni myslel...
Když cítím tvojí blízkost,
vnímám rytmus hudby.
Taktéž sladkou vůni
a všechny tvoje barvy.
Vím úplně jistě,
že jsi někde tady.
Jsem tebou oslepen
a přec najisto jdu k tobě...
Přečteno 448x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)