Myšlenky
Řeky nekonečných myšlenek ztrácejících se ve tmě,
v té co pohltila ego,
v té co objevila slabiny..
Síla neopakovatelných chvil,
co uplavaly pod rukama,
pod těma, na kterých zůstaly stopy..
Vlny nenávisti z chyb,
které předstíraly lhostejnost, co skrývaly pocity a nevinnost.
Nevinnost v duši a pocity tajně kráčící k srdci..
..nic z toho co mě spojuje s tebou se nechce utopit ve víru všedních dní..
Komentáře (1)
Komentujících (1)