Anotace: <p style="line-height: 100%; margin-bottom: 0cm;" lang="en-US"><span style="font-family: Calibri,...
klamný doušek živé vody
opíjíš se do bezvědomi
kalná studna
cítíš zrady
nevědomí o vědomí
zapřeš matku,
spytuj svědomí
zapřeš sebe
-mylné sebevědomí