V pomeranči
Anotace: Komu to patří, ten si to najde. A ostatní mi vynadají za opakování slova "tys" ;-)
Všude bylo světlo
a vřelý klid
ležela jsem ti na dlani
usínala v ní
a ty ses díval
...dnes jsem tě objala
a řekla to
ve tvé mikině to šeptala
a tys to slyšel
ty mě totiž znáš
Takže zas sedím
mezi pomeranči
víš, kde to je
ty to umíš
ty to totiž znáš
V mikině
ta slova zůstala
že jsi mi víc
než pastelky-
jsi mou pastelkou
Malujem o nás
v přítmí čajovny
já nevzala tě do svého světa
my vytvořili náš
Přečteno 392x
Tipy 8
Poslední tipující: Metcheque, Lucucu, Sarah, Joe Vai, Delven
Komentáře (7)
Komentujících (4)