Dva spolu
Anotace: Nějak ,když není veselo a nic nejde...
Třeba jsme poslední,ze všech.
Co se hledaly, až se našly.
Přes vrásky, šedivé vlasy.
Milováním-nekonečným přáním
být už navždy spolu.
V chudobě i nahotě,
v pláči i usmíření.
Držet se za ouška,
jak dva hrnečky na plotě.
Bez kterých
plot, plotem není..
Přečteno 546x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamer, Jozef Bojanovský, enigman, Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)