Svatební
Anotace: Letos do toho s přítelem s největší pravděpodobnosti praštíme, tak jsem měla romantickou náladu a složila jsem si tuhle básničku, nejspíš na svatební pozvánky :)
Zprvu byli kamarádi,
pak poznali, že se mají rádi.
Že jim spolu šťasně je,
je přivedlo k té představě,
sedět celý život u jednoho stolu
a navždy tak býti spolu.
A tak v pravé poledne
s radostí se vezmeme.
Komentáře (2)
Komentujících (2)