Lásko??

Lásko??

Anotace: Hledám,ale nenacházím...

Sníh odlétá od kol
za zády ztrácí se mi Bukol
Smutek zahalil mou tvář
za obzor zapadla slunce zář

Nebrečím nebo ano?
je mi vše jedno...
chci být happy,chci být milován
ať jsem za vše klidně cejchován

Potřebuju lásku jako květina vodu
jen se vydávám ke špatnému vchodu
a tak tu bez lásky uvadám
do depek nechtíc upadám

Lásko?
Jsi to ty?
Kde Tě mám hledat?

Chybí mi ten pocit něhy
teď mlčí na mě jen stěny
objetí,doteky
mám přejít poušť,přeplavat všechny řeky?

A tak kráčím ulicí ztemnělou
s duší kamennou
Oči vyprahlé,srdce žízní
Už nemám sílu bojovat s nepřízní

Zavírají se mé oči
sním?třeba v něm bude holka jak květ
a svět?
i beze mě se přece točí...
Autor Jacob P. Verlaine, 23.01.2013
Přečteno 552x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Sýkorka07, Secretive
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, smutná, bolavá a přec..'Vždycky existuje někdo, kdo chce vlastnit Tvé srdce, ale Ty jej nevidíš přicházet, protože jsi tak slepý..'
Neboj, najdeš někoho s kým se bude svět točit pro Tebe veseleji :)

03.04.2013 23:09:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí