Lízajíc si rány
Škrtni sirkou a zapal si cigaretu.
o kterés' vyčet, kdesi z netu,
že prej může zabíjet.
Cítíš se jak princ.
Princ, kterej může změnit svět,
a místo toho má sotva půlku rezavýho meče.
A prasklý srdce, který jenom hloupě teče...
Tak co kdybychom ho nějak zakryli,
ideálně šlapkou a třeba flaškou tequilly?
Tak do zbroje a nezapomeň štít,
chce to přeci odvahu, vyzvat k boji cit!
Cit, který jak stroj je porouchaný,
jenž je psem, lízajíc si rány,
jak kočka a jejích devět životů,
anebo časopis prodávajíc nahotu;
Tak pozdvihni kopí, vezmi kuš,
seber odvahu a táhni už,
dřív než zaprodáš svou duši vínu,
anebo dostaneš z kouře rakovinu.
Přečteno 537x
Tipy 13
Poslední tipující: tato22, maliska, Jozef Bojanovský, Sýkorka07, Trystan ap Tallwch, Amonasr, Lioness, drew, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)