jen jdi... radši se nevracej
Anotace: takovej pocit........ prosím komentujte... :D..
Říkáš: Tvoje chyba že jsi se mnou.
Jak to brát,
Asi mám se bát,
Mým srdcem,
Strach chce probíhat,
S křekem,
Budu bojovat.
Tvá lež
Nechci tě opustit,
Jen si běž,
Ale nevracet se stým,
Že chceš mě zpět
Mé srdce zničeno tvým,
Že chceš mě opět.
Říkám: Ustup ode mě. Nech mě jít.
Komentáře (2)
Komentujících (2)