Anotace: brzy přijde jaro krásný čas
jsi jako jarní vánek
který hladí můj spánek
jsi jako květina, která svou náruč otvírá
když k ní kráčím jarní orosenou travou
a hledám tu svoji lásku pravou
jsi ta ,která by malou lesní vílou měla být
a se kterou bych mohl po cestě svého života jít
a při tom ze studnice lásky společně plnými doušky pít
a o tom co nás krásného čeká jen snít
pak přišla by ta krásná chvíle
kdy došli bychom společně k vrcholům rozkoše a touhy
a život by náhle nový smysl měl
a už by nás vůbec nebolel
Báseň tato jarní zdá být se jest. Nebo ne?:)
30.01.2013 18:42:02 | Dr. Překlepto