O nás
Přeju si...
Až se jednou setkáme,
až řekneš "mám tě rád",
doufám že nám to výjde,
já nechci tam jen tak stát.
Doufám...
Že spolu budeme,
i když dálka je velká,
že naše rty nebudou němé,
ty- můj kluk, já- tvoje holka.
Chci...
Být s tebou bych moc chtěla,
na tvářičku bych tě políbila,
ty by ses ke mne přitulil,
a dál semnou jen tak snil..
Komentáře (1)
Komentujících (1)