Němou slepotou
O smutku vím tolik,
že nedovedu o něm psát
a o lásce...?
...tak málo
že začínám se těch slov zas bát
Moudrá kdysi byla a plná krásy,
utrápená žalem,
teď jen mráz a vítr čechrá její vlasy...
Tepe srdce její,
volá, jak kostelní zvon
křičí o pomoc...
až v hrdle uvízl poslední tón
Ve slepých očích s němou tváří,
poslouchá své srdce,
jenž uvěřilo lháři...
v cele s pouty na rukou
spí s němou slepotou...
jen tichý hlas z dálky zní,
slib srdci dává,
že všechna bolest zas odezní...
Přečteno 489x
Tipy 3
Poslední tipující: Sarah, Joe Vai, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)