Nebudu čekat
Víš já ...
Nebudu čekat
až sluneční hodiny
odbijou dvanáct
Nebudu čekat
až vajíčky ztěžklá slepice
zakokrhá
Nebudu čekat
až z kapesních hodinek
vystříkne vodotrysk
Nebudu čekat
až konečně přijdeš
s tím že rád mě máš
Nebudu čekat ...ty to ještě nevíš
...ale brzo to zjistíš a.... nebude se ti to líbit
Komentáře (1)
Komentujících (1)