Anotace: zima- láska- naplnění- není to však jenom snění ?
moje lásko nastal zimní čas
a klid a pohodu odnes mráz
odnesl jí od nás dále
i když mám rád tě stále
i když myslím na tvé nahé tělo
které by se ke mně tulit chtělo
i když myslím na splynutí duší
které každá láska tuší
i když myslím na pochybnosti
kterých je kolem nás dost a dosti
i když myslím na něžné milování
jehož naplnění krutý mráz venku brání
protože v té zimě nelze venku ani stát
a natož si svojí lásku dát
protože chlad srdce svírá
a touha prchá v dál
i když každý po ní touží
ale zima lásku stále zkouší
počkáme si na jaro
které za čas zase přijde
a s ním i krásné chvíle
které má každý z nás rád
když od sluníčka může
do svého srdce teplo brát
a pak ho druhému,kterého má rád dát
dát ho plnou hrst i lásky a něhy
která překoná i zasněžené břehy
které te´d mezi námi stojí
a moji touhu po tobě neukojí ………….¨