Vyšumela láska
Anotace: Kto mi lásku ukradne, nech mu ruka odpadne
Na vlásku mi láska visí
vraj nepozná kompromisy
potichu sa vkráda do tmy
ja som v láske negramotný
Ktože mi dá znamenie
či mám s láskou spojenie
či mám čakať v poradí
čakám kto mi poradí
Bola štíhla ako ihla
vedľa mňa sa len tak mihla
nejeden muž si len vzdychol
rád by som sa na nej pichol!
A skôr než jej podľahne
tak ma pomsta napadne
Kto mi lásku ukradne
nech mu ruka odpadne!
Je to ako v horore
poznám ju po hlase
stretli sme sa v priestore
ale v inom čase
Večer som jej ukradol
sladkú vôňu tela
hľadal ju aj Interpol
a tak vyšumela
Utiekla mi do kúta
a tam na mňa štikúta
Komentáře (8)
Komentujících (8)