Šachy s Odvahou
Anotace: Na šachovnici života si žena vybere muže, kterého vyzve k bitvě propletené slastí, ústící ve splynutí těl a duší.
Šachová partie
Muž proti ženě
Polibek na rty je
klíčem ke změně
Tah po tahu
Pohledy chtíče
Kdo má odvahu
Drží osudu klíče
Královna koketuje
s pěšcem v útoku
Pohled jí opětuje
Stát jí chce po boku
Jeden druhým se opájí
Chaos protikladů
Dneškem milenci tokají
spolu ve Slastihradu
Komentáře (1)
Komentujících (1)