Syn
Syn
Narodil se v létě v půl čtvrté
nebe bylo jako jeho oči potemněle
šedé všude bylo ticho
vítr stál v údivu nad zázrakem
jeho malé vznešenosti z mračen
padala voda stékala mu po tvářích
slaná plna dojetí se v bouři proměnila
v křik co hlas rve ústům matky
vyčerpané obestřené dojetím
Přečteno 454x
Tipy 9
Poslední tipující: pretorius, Miriska, Robin Marnolli, Joe Vai, Jacob P. Verlaine, Sarah, zamotán v nedospělosti
Komentáře (1)
Komentujících (1)