Odvykám ...
Anotace: Pomalu odvykám samotě...
Odvykám
Touze být sám v bytě, co samotou páchne
Jako starý krám.
Stačí pár
Jemných řas, co sklopí se pomalu a krásně
Jako lásky chrám.
Odvykám
Kouři po cigaretách, co uchytil se všude kolem
Tebe téměř mám.
Chci chutnat
Tak častokrát chvíle s tebou strávené
A víno přichystám.
Noc bude růž
Kterou by sis zapomněla u mne v koupelně
Kde teď pobývám.
Tak mi slib
Že přijdeš aspoň jednou a ne jen ve snách
Prozatím usínám
Samotě odvykám ...
Přečteno 395x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)