Anotace: :) s trochou volné formy a volným veršem...ale o to více fantazie...
nádherná...překvapuješ mě
líbí líbí :-)
07.02.2013 14:34:09 | Miriska
Děkuju moc, Mirisko :) já jsem měl asi skoro roční odmlku, jinak jsem na Literu už skoro 5 let :) a teď mám zase po delší době chuť psát.. :)
07.02.2013 16:00:36 | Zasněný básník
jj, však čtu vše a co se mi líbilo u tebe víš ... koment píšu až když mi to vyrazí dech ať už v tom dobrém či špatném slova smyslu ... a když mám co říct, tak řeknu :-)
piš piš dál
07.02.2013 16:13:37 | Miriska