Tělo se vznáší
Anotace: Musím příště lépe rozeznat, zda milenec vychází ze slova milovat nebo ze slova sex.. :)
Cestoval jsi vlastní tváří
po mém nahém těle
černá tma v níž tvé oči září
nepůsobí vůbec směle
Mám tendence si dravě brát
co mi v tuto chvíly patří
všechny tvé kouty pečlivě osahat
mám pocit, že vydám
v tu chvilku i za tři..
Jenomže když tvé tělo bylo v mém
naoplátku ti mé poslalo své srdce
odcházím v pocitu velmi zmateném
a tak nějak cítím, že se mi pryč nechce
Prý se opět spojíš rád
však vždy a pouze tělesně
svou tíhu mysli nedám znát
..
tělo se vznáší, duše si posteskne
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Urban
Komentáře (1)
Komentujících (1)