Vášen
Anotace: ..vášen' to nemusí ještě láska být,...
Měsíc je koráb na kterém láska prý pluje,
při svitu jeho ty největší sliby se dávají.
Proč ale ráno když slunce vyjde,
některé z těch slibů rychle se zapomínají?
Kouzelnou moc měsíci básníci přisoudili,
není vše láska na co se v noci dívá,
lidi však i jiné city si osvojili,
co lásku taky někdy mu připomíná.
Mysl se zatemní a oči se sklápí,
to jenom ten co zahořel vášní pochopí.
Vášen' však láskou nemusí ještě být.
vášen' ta může ráno člověka každého opustit.
Komentáře (0)