I když valentýna neslavím,
Mohu ti poslat milé přání
Vyjádřeného v básni
„Už Zase“ Ano já vím
Podívám se do tvých očí
Hlava se mi rázem točí
Máš překrásné kukadla
Závidí ti všechna lákadla
Máš krásná hnědá očička
Kam se na tebe hrabe kočička
Jsi moje kočička maličká
Jako támhle ta hvězdička
Mám tě ráda hezky u sebe
Víš jak jsou těžké chvíle bez tebe
Chybí mi tvé pevné obejmutí
Avšak bojím se tvého zamítnutí
Neurazili tě snad tyto řádky
Jsou to přeci začátky
Vlastně jen počátky
Této naší pohádky