Anotace: ...
*
*
*
Chci spát
když nemůžu spát
vypnout si hlas
beze slov si hrát
se vším
co ve mně zbylo
s tím málem
co se mi skrylo.
Nechce se mi padat
nechce se mi stát
nechci smáčet si řasy
a přese všechno
se stále smát.
Chci jíst
když nemůžu jíst
zavřít oči
vnímat
a
tiše si číst
noty
prázdné řádky
a
nechci
se vracet zpátky.
Nechce se mi padat
nechce se mi stát
nechci smáčet si řasy
a přese všechno
se stále smát.
Nechci číst
prázdné řádky.
Nechci
vracet se zpátky.
*
*
*