My a Ti ostatní..
Někdo životem, jak loď proplouvá
jiný počítá minuty
někdo objetí odmítá
a srdce láskou netknuty
odbijí s nadějí půlnoc.
Někdo štěstí hledá na kontech
a Ti, bosí trávou brouzdajíc,
chutnali jak voní den
Již bezostyšně věděli
kde život kvete.
Někdo v svět v odstínech šedi pohlíží
a my za ruce jim jdem
nastevřít okna ke slunci
kde stromy v korunách
hrají tichým štěstím.
Přečteno 476x
Tipy 4
Poslední tipující: Rádoby zoufalá, Miriska, drew
Komentáře (3)
Komentujících (3)