Láska,toť věc prapodivná
Rodí se a zaniká
Ta životní každého potká
Však nikomu nic neříká.
Dobýt,prožít,zahodit
Tak nakládáme s ní
Dřív,než začne něžně znít
Vrhnout do příštích dní
Ptám se,proč trápí nás?
Proč vlastně je v zemi zdejší?
Když,až celou ji ztratíme
Začne být nejkrásnější?
Není to Fénix,jenž v popel znovu vzplane
Není to písnička,co může krásně znít
Stále ji hledáme,to nikdy nepřestane
Získat,prožít,zahodit.
Ptáš se,jak získat ji?
Životní lásku?
Všichni ji prožijem
Však dáme ji v sázku.
Kdo žiješ v naději
Že zpět se vrátí
Pomni,že kdo ji měl
Navždy ji ztratí!