Ztracený sen
Takové divné ticho a venku už se šeří,
hlavou mi plují černé mraky.
To jenom srdce ještě věří,
já už jen na zázraky.
Dusí mě strach a nevím z čeho,
co horšího se může stát?
Tak ještě naposled a s něhou:
mám tě rád!
Přečteno 494x
Tipy 3
Poslední tipující: lucie.Tee
Komentáře (0)