Pojď k mým bělostným křídlům
mé tělo vezmi vysoko
a ještě výš
zaveď mou lásku
dál od smrtelnosti
já se nebojím
vzleť se mnou mezi galaxie
aby všechny můzy světa
hladit mohly náš stín
a ještě výš
od všech končin
ať zahoříme plamenem
já se nebojím
.................................................
ať dole oceány bouří
se v zrnkách pouště
ať pouště
v zrnkách písku
zahltí moře vody
já se nebojím
.................................................
nikdo mě nemůže pohladit