Anotace: .
Chybíš mi
jako by chyběla krysařovi flétna
andělům křídla
moři sůl.
Vem rackům pokřik
plátnu štětec,
slepci hůl -
jak budu v životě šťastná bez tebe?
Jak bych teď mohla myslet na nebe?
Bez tebe je den jako poušť
a noc jako prokletí
a všechno je marné
jak sama staletí.
v tak málo slovech tolik řečeno ..dobře napsané!
14.02.2013 09:18:13 | xoxoxo