Noc rozpálená doběla
píše vzkazky jitru
otisky černých zřítelnic,
má utajená touho, tys neusnula,
odjela v černém svetru
zůstal mi jen stín bez hranic.
Počítám ovečky předtím, než usnu
bělavé obláčky dýmu z cigaret
tančí a běhají po pokoji,
zase jsem nezavřel bránu ke snu,
opět se budeme navracet
zpátky k sobě, od sebe, po špičkách, potají.
Ráno, když otevřu oči,
klopýtají k Tobě přes oblačné dálky,
jako postřelený klokan,
točím se ve vlastním kolotoči
dopis, polibek a zrnko kávy do obálky,
jako každé ráno v myšlenkách Tě potkám.
Ach naše krásné začátky, ožijí při odluce
zamilovaní-rozechvělé struny na lyře
a čas, který běží spíše na raka,
ráno nám píše manifest, je tady revoluce
posnídám jitro z tvého talíře
a běžím vstříc vlaku, už huláká.
tak tohle je pěkné vyznání a to posnídám jitro z tvého talíře pěkný obrat tak ať to vydrží :-))
14.02.2013 09:30:08 | xoxoxo