Změť citů
a barev
se ti vysypala z náručí.
Hledáš pozlátka slov,
do kterých bys ji zahalil.
Sice vím,
že slova
za nic neručí,
avšak kouzlo schovají
i do nejvšednějších chvil.
Bez vady na kráse
v duši
a se srdcem
bez kamenů,
zakrátko
začneme tušit,
že je tato chvíle bez chyb
stejně jako tisíc růží bez trnů.
Nádherná myšlenka..růže bez trnů prostě není růže :-) A pokud jde o chvíle, kdy slova nestačí - na ty je tu Raffaelo! ;-)
Ale STejně je lepší první máj, než Valentýn!
27.02.2013 19:56:40 | Chancer
Valentýna nemusím ale báseň je hezká :-)
22.02.2013 19:23:35 | xoxoxo