Za trochu lásky...
Anotace: Ohlas na Jaroslava Vrchlického
Za trochu lásky šla jsem světa kraj...
a vrátila se s prázdnou náručí.
Život, ten tě vždycky poučí.
Sny
rozplynou se jako z cigarety dým,
přes palubu
přelijou se vlny
a z růží,
které byly darovány z lásky,
zbudou jenom
tvrdé, ostré trny.
Přečteno 538x
Tipy 10
Poslední tipující: grázlík, Jan Urban, Miriska, Radhuza, Joe Vai, lucie.Tee
Komentáře (1)
Komentujících (1)