zapomeň
zapomeň na všechny pěkné chvíle
na naše doteky
první pusu
probuzení v trávě
úsměvy
smích
výkřiky do noci
shánění přístřeší v bouřce
sušení věcí na větvích
to objetí co tak hřálo
to splynutí žhavé
kdy kapky po dopadu syčely
oblak páry kolem nás
návrat
horký čaj
upřené ohledy přes ouška hrnků
rozpouštění kostky cukru
ten zvonek
tvůj útěk oknem
dlouhé prázdno
tichý telefon
zapomeň
aby sis jednou mohl vzpomenout
Přečteno 502x
Tipy 11
Poslední tipující: Petbab, kolemjdouci, Miriska, Joe Vai, lucie.Tee, Jan Voralberg, Fiši, poeta, Robin Marnolli
Komentáře (15)
Komentujících (7)