Slzy
Anotace: ... trochu jinak
Slza ukrytá pod víčky
skrývá se před pohledy lidí.
Jak v lastuře vzácné perličky.
Možná se za pláč stydí.
Slza se třpytí na řasách
jak ranní rosa v pavučině.
Možná, že má z pláče strach,
je přesvědčena o své vině.
Jiné po tváři kutálí se,
jen ať je lidé spatří.
Vždyť slzy neublíží kráse.
Vždyť slzy k lásce patří.
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (1)
Komentujících (1)